Recreatiepark

De camping beschikt over alle faciliteiten om een vakantie tot een succes te maken, zoals een ontbijtwinkel, resaturant en cafetaria.


Wat is er allemaal te doen op het recreatiepark


•    Verwarmd zwembad voor zowel kleine kinderen als volwassenen
•    Een recreatie-meer om in te zwemmen
•    Animatieteam ( in de vakanties en af en toe in het weekend buiten de vakanties)
•    Speeltuinen en een indoor speelparadijs.
•    Sportveld voor basketbal, voetbal, hockey en handbal
•    Tafeltennis
•    Jeu des Boules
•    Iedere week een thema op de camping


De Poppe is een echte familiecamping waarbij kinderen, van tot oud, zich zeker zullen vermaken. Met het animatieteam kunnen de kinderen knutselen en andere activiteiten doen. Er zijn speeltuinen en er zijn vaak leuke voorstellingen. Soms gaan we paardrijden en een andere keer leuke spelletjes op het sportveld. In het zwembad is een glijbaan en bij het meer is ook nog een grote trampoline. Trek? Kom gezellig een ijsje eten bij de snackbar! 

Recreatiepark de Poppe in Markelo is het vakantieverblijf van Onky. Waar dat precies op het park is weet niemand, maar regelmatig komt hij uit zijn berenhol om met de kinderen op de camping te spelen. Samen met ons recreatieteam beleeft Onky de meest bijzondere avonturen. 

Hij maakt zijn rondje over de camping waarbij hij soms verrassingen uitdeelt, hij doet mee aan de ballonnenoptocht en komt soms gewoon even kijken.

Heerlijk zonnen aan een groot meer met een uitzicht dat u niet op veel plaatsen meer vindt. Uw kinderen kunnen heerlijk spelen met zand op ons brede zandstrand. Het water is erg ondiep aan de randen zodat ze veilig hun gang kunnen gaan. Verder is het meer omringd door een grasveld met daarop een voetbalveldje.

De kleinsten kunnen zich vermaken in het speeltuintje. Op warme dagen kunt u er terecht voor een lekker ijsje en u kunt een heerlijk verkoelende duik nemen in het natuurwater. 

Voor uw dagelijkse baantjes kunt u terecht in het verwarmde buitenzwembad. 

Voor de kleintjes zijn er diverse verassingen in het peuterbad. Voor de hele familie is er een fantastische familieglijbaan geplaatst. U kunt op drie banen tegelijk naar beneden glijden op drie verschillende manieren.

Voor de jeugd is er ook een multifunctioneel sportveld waar o.a. basketbal, voetbal, handbal en hockey gespeeld kan worden. De sportveld heeft een harde bodem met lijnen voor verschillende sporten en is afgeschermd met een stevig hek. Hier kunnen de jongeren zich zeker goed vermaken.

U kunt ook tafeltennissen of een potje jeux des boules spelen op de baan. Er wordt ook gevolleybald door de ouderen. Ook kunt u 's avonds mee doen aan het klootschieten, een typisch Twentse sport. 

 

Buiten de vakanties zijn de facilteiten van het park niet altijd geopend.